Viktore, šta bi?

Izvor: Mondo, 20.Okt.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktore, šta bi?

Srpski teniser posle vođstva u drugom kolu Kupa Kremlja, u drugom i trećem setu potpuno potonuo

Foto: MN Press

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Moskvi. Srpski igrač poražen je u prvom meču na turniru od gotovo 100 mesta slabije plasiranog na ATP listi Danila Medvedeva u tri seta.

Rus, koji je iz kvalifikacija stigao u glavni žreb, izvojevao je pobedu posle sat i 50 minuta igre i preokreta - 3:6, 6:3, 6:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Troicki, 28. igrač na svetu i četvrti nosilac u Moskvi, ima za čim da žali. Vodio je na meču, ali je sredinom drugog seta dozvolio protivniku da u potpunosti preuzme inicijativu i preokrene rezultat.

Medvedev, koji je pre nastupa na Kupu Kremlja zauzimao 123. mesto na ATP listi, sa tri vezana gema stigao je vođstva od 5:2, nakon čega mu nije bilo teško da poravna rezultat u setovima – 1:1. U odlučujućem, trećem setu, potom je potpuno dominirao - Viktoru je prepustio samo početni gem u kojem je servirao, a potom je dobio narednih šest.

Medvedev će se za plasman u polufinale Kupa Kremlja boriti sa Stefanom Roberom iz Francuske, koji je eliminisao Lukaša Rosola (7:5, 6:1).

Kup Kremlja u Moskvi, na kojem nastupa i Dušan Lajović, igra se za nagradni fond od 717.250 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Moskva

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok u Moskvi, Troicki ispao od kvalifikanta!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2016

Loše vesti stižu sa ''Kupa Kremlja'', neprijatno iznenađenje nam je priredio Viktor Troicki...Iako je bio postavljen za četvrtog nocioca na ovom turniru, iako je za rivala imao momka koji je 123. na ATP listi i koji je u glavni žreb stigao kroz kvalifikacije, Viktor Troicki je već završio takmičenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.