Vidić neće u Italiju

Izvor: RTS, 12.Jun.2011, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić neće u Italiju

Ja sam kapiten Mančester Junajteda, zarađujem veliki novac, osvojio sam sve što se moglo osvojiti, zašto bi se selio odavde, ovako je odgovorio Nemanja Vidić na hipotetičko pitanje njegovog menadžera da li bi prešao u Juventus ili neki drugi italijanski klub.

Nemanja Vidić još jednom je pokazao vernost prema klubu i navijačima Mančester Junajteda. Srpski defanzivac je odbacio sve spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi ovog leta mogao da pređe u neku od italijanskih ekipa, pre svega Juventus koji je najviše zainteresovan za njega.

Vidićev menadžer, Silvano Martina, za italijanske medije potvrdio je da postoji ogromno interesovanje za Srbina, ali preneo je šta mu je Vidić rekao kada ga je upitao hipotetički, da li bi postoajala šansa da pređe u neki klub iz Serije A.

"Ja sam kapiten Mančester Junajteda, zarađujem puno novca, osvojio sam sve što se može osvojiti, zašto bih se preselio u Italiju sada kada njihov fudbal prolazi kroz teškoće", rekao je Vidić.

Posle ovog odgovora, Martina je italijanskim medijima rekao: "Vidićev odgovor sve objašnjava, on ostaje u Junajtedu".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić: Zašto bih otišao u Italiju kada sam kapiten Junajteda?

Izvor: Blic, 12.Jun.2011

Agent Nemanje Vidića odbacio je bilo kakvu mogućnost da njegov klijent napusti Mančester junajted...Kapiten "crvenih đavola" je velika želja Juventusa, ali je Silvano Martina rekao da Srbin ne želi da menja sredinu..."On je igrač kojeg svi žele. Pitao sam ga pod pretpostavkom šta misli o transferu...

Nastavak na Blic...

Vidić: Zašto bih išao?

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jun.2011

Iako je Nemanja Vidić često isticao da nema nameru da napušta Mančester Junajted, mnogi klubovi interesuju se za njega i često mora da demantuje natpise medija.. . Najnovije interesovanje pokazao je Juventus, koji trenutno tavori u Seriji A. Tako je agent srpskog reprezentativca Silvano Martina...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Vidić neće iz Junajteda

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2011, 07:12

LONDON - Ja sam kapiten Mančester Junajteda, zarađujem veliki novac, osvojio sam sve što se moglo osvojiti, zašto bi se selio odavde, ovako je odgovorio Nemanja Vidić na hipotetičko pitanje njegovog menadžera da li bi prešao u Juventus ili neki drugi italijanski klub...Nemanja Vidić još jednom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.