Vermez: Rukometašice mogu među 4

Izvor: B92, 10.Dec.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermez: Rukometašice mogu među 4

Trener FK Partizan Vladimir Vermezović veruje da ženska rukometna reprezentacija Srbije ima šanse da se na Evropskom prvenstvu plasira u polufinale.

Srbija je iz prve faze prenela dva boda i ima izglede da se izbori za jedno od prva dva mesta u grupi, koja vode u polufinale.

Vermezovićeva supruga je proslavljena rukometašica Mirjana Đjurica koja je sa reprezentacijom SFRJ osvojila zlatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << olimpijsku medalju u Los Anđelesu 1984.

"Svakako ću večeras biti u beogradskoj Areni. Po pričama koje sam čuo od svoje žene i njenih kuma verujem da naše rukometašice imaju šanse. Dobro je što ekipe koje se ukrštaju sa nama takodje imaju po dva boda", rekao je Vermezović novinarima u Beogradu.

Srpske rukometašice su u drugu fazu Evropskog prvenstva prenele dva boda i igraće protiv Švedske, Danske i Francuske, koje imaju isti broj bodova.

"Podrška im je neophodna jer moram da priznam da su druge reprezentacije jače od nas. Moramo da izvršimo pritisak na sudije sa tribina i pomognemo rukometašicama", kazao je Vermezović.

Srbija sa Švedskom igra u Kombank Areni u ponedeljak od 20.15.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vermezović: Rukometašice imaju šanse ako pritisnemo sudije

Izvor: Press, 10.Dec.2012

Vermezovićeva supruga je proslavljena rukometašica Mirjana Đurica koja je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine.. - Svakako ću večeras biti u beogradskoj Areni. Po pričama koje sam čuo od svoje žene i njenih kuma verujem da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.