Izvor: KGsport.info, 21.Nov.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna pobeda u finišu

Fudbaleri kragujevačkog prvoligaša, prema očekivanju zabeležili su i devetu pobedu u ovoj sezoni i na najbolji način se oprostili od svojih navijača. Savladali su veoma dobru ekipu Bežanije iz Beograda sa 3:1 u pretposlednjem kolu Prve lige Srbije i to pogocima u samom finišu utakmice. Na taj našin su kolo pre završetka jesenje sezone zadržali drugu poziciju na tabeli sa pet bodova manje od vodećeg BASKA, sa kojim se u poslednjem kolu sastaju u Beogradu.

Do ove pobede, osme na svom terenu, Radnički nije lako došao. Gosti iako se nalaze na dnu tabele prikazali su dobru igru na sredini terena i imali su tri šanse od kojih su jednu i iskoristili. Na drugoj strani domaći fudbaleri izuzetno motivisani, ali i opterećeni imperativom pobede ,koju su sebi postavili kao cilj, odavno nisu uputili više šuteva na gol protivnika, od kojih su tri i iskorišćena. Medjutim, u žurbi da se što pre postigne prednost bilo je i grešaka u prijemu i predavanju lopti, a posebno u nepreciznosti pred golom golmana Puletića, koji je dosta zaslužan što Bežanija nije napustila Kragujevac i sa više golova u svojoj mreži.
Domaća ekipa došla je u vođstvo u 24. minutu. Korner je izveden sa leve strane i u gužvi pred golom Beograđana najbolje snašao Maksimović, koji je koji je loptu poslao u mrežu. Ređali su se, potom, udarci na gol, ali su gosti na drugoj strani preko Delibašića, posle akcije preko desne strane, neposredno pred odlazak na uspeli da iznenade sve na stadionu i izjednače na 1:1. u 43. minutu.
Posle odmora Radnički 1923 krenuo je još ofanzivnije u napad posebno akcijama preko leve strane, koje je predvodio najzapaženiji igrač i mladi reprezentativac Filip Kostić. Posle silnih napada i šuteva na gol u 78. minutu gostujući igrač Nedeljković...

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Novi poraz Intera

Izvor: B92, 21.Nov.2010

Fudbaleri Intera poraženi su na strani od Kjeva rezultatom 2:1, u 13. kolu italijanske Serije A...To je treći poraz prvaka Italije, koji sada za vodećim Milanom zaostaje već devet bodova. Rosoneri' su u subotu savladali Fiorentinu sa 1:0...Pored Kjeva u nedelju su slavili i Juventus, Sampdorija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.