Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ KOŠARKAŠIMA: Lavovski ste se boriti, možete u Rio

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucić primio je danas najbolje srpske kosarkaše i poručio im da ne tuguju zbog četvrtog mesta na prvenstvu Evrope u Francuskoj.

Vučić je čestitao reprezentativcima zbog načina na koji su predstavljali Srbiju tokom šampionata i izrazio uverenje da će se plasirati na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.
- Ovi momci su pokazali veliko srce i mogu da im čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na četvrtom mesto, sigurno mogu i bolje. U malo čemu smo četvrti u Evropi. Osvetlali su obraz, pokazali su da Srbija ima tim koji igra i bori se lavovski i izgara na terenu – rekao je Vučić.
On je predsedniku Košarkaskig saveza Srbije Draganu Đilasu obećao da će Vlada Srbije pokušati da izdvoji sredstva da Beograd bude domaćin jednog od kvalifikacionih turnira za Igre u Rio de Žaneiru.
- Nemam šta da im zamerim, mozemo da budemo ponosni kako su predstavljali zemlju. Ubeđen sam da će nam doneti mnogo medalja u budućnosti. Verujem da je ona svetla, jer ovo je zemlja košarke – poručio je Vučić.
Prijemu su prisustvovali ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kompletna reprezentacija i mladi košarkasi beogradskih klubova.
The post VUČIĆ KOŠARKAŠIMA: Lavovski ste se boriti, možete u Rio appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić dočekao košarkašku reprezentaciju Srbije

Izvor: Blic, 21.Sep.2015

Predsednik Vlade Aleskandar Vučić zahvalio je košarkaškoj reprezentacije Srbije, treneru Aleksandru Đorđeviću, predsedniku Košarkaškog saveza Draganu Đilasu, i svim članovima nacionalnog tima čestitao na osvajanju četvrtog mesta na Evropskom prvenstvu u Lilu...„Ovi igrači su pokazali...

Nastavak na Blic...

(Ne)prosvećeni apsolutizam

Izvor: Istinomer.rs, 22.Sep.2015, 11:27

Gospodin kome dopalo bude Predsednik svih građana, nastavlja da uveseljava narod, na „ginekološke“ i druge teme, saobrazno degradaciji svega čega se do’vate. Može se reći da nimalo, dapače, za njim ne zaostaje ni predsednik Vlade, koji je, da se ne zaboravi, i predsednik Srpske napredne stranke....

Nastavak na Istinomer.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.