Tomić junak Genčlera u 96

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić junak Genčlera u 96'

Srpski fudbaler Nemanja Tomić iskoristio je ukazanu šansu i postao junak Genčlerbirlija u osmom kolu turske Superlige.

Bivši igrač Partizana je ušao kao rezerva u 66. minutu protiv Bašakšehira, a onda u 96. minutu doneo pobedu Genčleru 1:0.

Tomić je tako postigao drugi gol u samo nekoliko dana za Genčler, jer je bio strelac i trostruki asistent u Kupu tokom nedelje.

U tvrdoj i borbenoj utakmici Genčler je došao do bodova koji ga vode na deobu sedmog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesta na tabeli, Duško Tošić je odigrao svih 90 minuta, junak meča Nemanja Tomić ušao u igru u 66. minutu, a Radosav Petrović, iako najavljen u startnoj postavi, zbog lakše prehlade je presedeo utakmicu na klupi. Milana Smiljanića nije bilo u protokolu.

U prvoj utakmici kola, u petak uveče, Galatasaraj je bio bolji od Kasimpaše, 2:1, u nedelkju je na programu jedan od velikih derbija sezone, Bešiktaš - Fenerbahče.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tomić junak Genčlerbirligija

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014

Pomalo zaboravljeni srpski fudbaler Nemanja Tomić doneo je pobedu (1:0) Genčlerbirligiju na domačem terenu protiv Basakšehira u osmom kolu šampionata Turske...Nemanja Tomić doneo tri boda timu iz Ankare.. ..Nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac Srbije ušao je u igru u 66. minutu, a u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.