Tepić se povredio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić se povredio

Košarkaš Partizana Milenko Tepić ušinuo se danas na treningu i moraće da ide na snimanje, rekao je Beti trener kluba Duško Vujošević.

"On se ušinuo na šuterskom treningu. Osetio je jak spazam u lumbalnom delu. Sve ukazuje da je to čisto muskulaturno, ali moraće da ide na snimanje, i tek tada ćemo znati da li će pauzirati i koliko", rekao je Vujošević.

Tepić bi na snimanje trebalo da ode danas ili sutra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema kraja Partizanovim malerima! Tepić se ušinuo na treningu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2014

Posle snimanja, najkasnije u sredu, znaće se da li plejmejker crno-belih mora da pauzira ili se radi o lakšoj povredi..Košarkaši Partizana ove sezone baš nemaju sreće sa povredama! Nedugo pošto je stigla vest da će Edo Murić morati da pauzira još bar dve nedelje zbog povrede ramena, novi peh...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.