Tepić propušta Kup Koraća

Izvor: B92, 28.Jan.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić propušta Kup Koraća

Bek Partizana Milenko Tepić odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede zadnje lože i propustiće završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

Tepić se povredio na meču sa MZT Skopljem u ponedeljak uveče, od tada se znalo da će on pauzirati barem dve nedelje. To je potvrđeno posle pregleda magnetnom rezonancom, koja je pokazala da je u pitanju istegnuće.

Mladi Novosađanin tako će sigurno propustiti ovonedeljne mečeve sa Lokomotivom Kubanj i Cibonom u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evroligi, odnosno ABA ligi, kao i Kup Radivoja Koraća, koji se igra sledeće nedelje u Beogradu. Tepić će se u najboljem slučaju na teren vratiti na gostovanju Žalgirisu u šestom kolu Evrolige, 13. februara.

26-godišnji Tepić je pre nešto više mesec dana prešao u Partizan iz Lijetuvos Ritasa, u ABA ligi prosečno beleži 7 poena, 3,1 skok i 2,2 asistencije, dok u Evroligi na četiri meča Top 16 faze ima 2 poena i 1,5 skok po utakmici.

Partizan ima mnogo problema sa povredama, a poslednji u nizu pehova jeste povreda Dragana Milosavljevića, koji će biti najmanje šest meseci van terena.

Dobra vest za ‘crno-bele’ je što će ih u petak, na meču sa Lokomotivom predvoditi Žofre Lovernj, uprkos tome što ima probleme sa žuljevima na nozi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tepić propušta Kup Koraća

Izvor: B92, 28.Jan.2014

Bek Partizana Milenko Tepić odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede zadnje lože i propustiće završni turnir Kupa Radivoja Koraća...Tepić se povredio na meču sa MZT Skopljem u ponedeljak uveče, od tada se znalo da će on pauzirati barem dve nedelje. To je potvrđeno posle pregleda...

Nastavak na B92...

U Partizanu mogu da odahnu: Tepić pauzira 10 dana

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2014, 00:27

Nije rutura mišića već samo istegnuće, tako da Milenko Tepić neće morati na dužu pauzu. Kako su nam preneli izvori bliski klubu iz Humske, Tepić je uradio pregled magnetnom rezonancom i utvrđeno je da nije došlo do teže povrede na meču protiv MZT-a.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.