Suspendovan trio Napolitanaca

Izvor: B92, 14.Avg.2012, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspendovan trio Napolitanaca

Fudbaleri Napolija Goran Pandev, Andrea Dosena i Huan Zuniga suspendovani su zbog nedoličnog ponašanja na utakmici italijanskog Superkupa protiv Juventusa.

Pandev i Dosena su dobili dva meča zabrane, dok će Zuniga, koji je pretio linijskom sudiji, pauzirati jednu utakmicu.

Istovremeno kažnjen je i trener Napolija Valter Macari sa jednom utakmicom. Fudbalski savez Italije najavio je pokretanje postupka protiv kluba iz Napulja, zbog odbijanja da se pojavi na ceremoniji proglašenja pobednika.

Juventus je u Pekingu pobedio Napoli sa 4:2 posle produžetaka.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjen trio iz Napolija

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Avg.2012

Prvotimci Napolija Goran Pandev, Andrea Dosena i Huan Zuniga suspendovani su zbog nedoličnog ponašanja na utakmici italijanskog Superkupa protiv Juventusa.. Stara dama je u Pekingu pobedila nebesko–plave sa 4:2 posle produžetaka, a Pandev i Dosena su dobili dva meča zabrane, dok će Zuniga, koji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napoli desetkovan na startu Serije A

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2012

Trojica fudbalera Napolija i trener Valter Macari propustiće utakmicu prvog kola nove sezone italijanske Serije A zbog crvenih kartona koje su dobili u porazu od Juvenutsa (2:4) u Superkupu Italije.

Nastavak na Sportske.net...

Mazari i trio Napolija pod suspenzijom

Izvor: Sportal.rs, 14.Avg.2012

Zbog nesportskog ponašanja na meču Superkupa Italije protiv Juventusa triju igrača Napolija i treneru Mazariju Fudbalski savez izrekao je kazne.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.