Slovan je ozbiljan protivnik

Izvor: RTS, 28.Jul.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovan je ozbiljan protivnik

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je da je Slovan iz Bratislave ozbiljan protivnik, ali da je njegova ekipa spremna i da sa nestrpljenjem očekuje naredni meč.

Crvena zvezda se sutra u 20.30 sastaje sa Slovanom iz Bratislave, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Čeka nas teška utakmica sa ozbiljnim protivnikom. Imali smo prijateljske mečeve u pripremnom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i mislim da smo spremni. Ekipa jedva čeka da počne utakmica sa Slovanom. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat", rekao je Dostanić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Prema njegovim rečima, Slovan je tim koji zna da igra u Evropi i poznate su njegove dobre i loše strane.

"U evropskim takmičenjima nema favorita. Možda smo mi sada u maloj prednosti, jer igramo pred svojom publikom, ali ne treba da se zaboravi da nas očekuje još jedna utakmica u Bratislavi. Tamo neće biti lako", rekao je Dostanić.

Trener Crvene zvezde nije želeo da kaže šta bi za njega bio povoljan rezultat.

"U Evropi ako ne primite gol ili pobedite, to je veliki plus", objasnio je Dostanić i dodao da u njegovoj ekipi nema povređenih igrača, kao i da smatra da bi bilo mnogo naivno verovati da će Slovan igrati u Beogradu sa oslabljenim sastavom. 

Kapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević pozvao je navijače da pomognu ekipi u meču sa slovačkim timom.

"Gledali smo Slovan i ne bih nikoga posebno izdvojio. Imaju odličnu odbranu, čiji igrači postižu golove", rekao je Đorđević i priznao da mu je najveća čast u životu što je kapiten "crveno-belih". Prema njegovim rečima, ove sezone postoji pritisak da se ostvari što bolji rezultat.  "Drago mi je da postoji pritisak, jer to znači da se Crvena zvezda vratila na stari put. Zato je i najteže igrati u Zvezdi, ali i najlepše", rekao je Đorđević.

Klub je saopštio da će se za meč sa Slovanom preduzeti posebne mere obezbeđenje, kao i da prodaja karata ide veoma dobro i da očekuju oko 30.000, 35.000 gledalaca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOSTANIĆ: IGRAČI JEDVA ČEKAJU MEČ SA SLOVANOM

Izvor: Kurir, 28.Jul.2010

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je danas da je Slovan iz Bratislave ozbiljan protivnik, ali da je njegova ekipa spremna i da sa..BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je danas da je Slovan iz Bratislave ozbiljan protivnik, ali da je njegova...

Nastavak na Kurir...

Zvezda večeras ne sme da primi gol

Izvor: Blic, 29.Jul.2010, 01:40

Crvena zvezda je favorit protiv Slovana, ali to Beograđanima ne daje za pravo da se opuste pred ovaj meč. Slovan je velika nepoznanica za sve na ovim prostorima, a istorija nas je naučila da mi upravo u ovakvim utakmicama umemo da napravimo veliki kiks...Ja se nadam da će igrači Crvene zvezde ovaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.