Sa Petrovićem do cilja

Izvor: RTS, 16.Sep.2010, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Petrovićem do cilja

Radomiru Antiću zahvalnost za dve divne godine u reprezentaciji, sa Vladimirom Petrovićem ka ispunjenju cilja, rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Dejan Stanković, u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Koristim priliku da zahvalim Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Upravo taj period mogao bih da opišem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i kao najlepši za mene lično u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri.

Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu.

Ono što je Radomir Antić postigao svakako se ne može zaboraviti, niti izbrisati. Uveren sam da smo imali mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten reprezentacije zahvaljujem mu na saradnji. Uz to, zahvaljujem i ostalim članovima Stručnog štaba na odličnim odnosima koje smo uvek imali.

Dejan Stanković se zatim osvrnuo i na imenovanje Vladimira Petrovića i na obaveze koje slede u narednom periodu:

Selektora Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Crvene zvezde i uveo me je u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan - plasman na Prvenstvo Evrope 2012. godine. Posle svega što je bilo, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate - rekao je Stanković.

Promocija novog selektora Vladimira Petrovića biće obavljena u petak 17. septembra 2010 u 13.00 sati u Kristalnoj sali beogradskog hotela Hajat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Hvala Antiću na svemu

Izvor: Blic, 16.Sep.2010

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković izrazio je veliku zahvalnost dosadašnjem selektoru "orlova" Radomiru Antiću na svemu što je uradio za nacionalnu selekciju u minulom periodu..."Koristim priliku da se zahvalim Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Upravo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.