STOJIĆ OPET PRETI ZVEZDI

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJIĆ OPET PRETI ZVEZDI

Ranko je malo nervozan! Crvena zvezda ne beži od obaveza koje ima prema Radu zbog dovođenja napadača Andrije Kaluđerovića, ali čelnicima crveno-belih nije jasna nervoza koju ispoljava Ranko Stojić prema klubu iz Ljutice Bogdana. Naime, prvi čovek „građevinara“ najavio je da će sjajnog centarfora vratiti na Banjicu, iako za to ne postoji pravni lek.

Ranko Stojić kaže da će na adrese FIFA i FSS poslati pismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa dugovanjima Crvene zvezde za Andriju Kaluđerovića.

- Crvena zvezda će verovatno izgubiti Kaluđerovića jer nije ispoštovala nijedno slovo ugovora. Klub sa Marakane može da se pohvali da je jesenas dobro profitirao. Dobio je besplatno igrača, igrao je izvanredno, ali moraće nazad. Nećemo tražiti nikakve penale za nepoštovanje ugovora, iako imamo pravo na to - poručio je Stojić.

Andrija Kaluđerović stigao je polovinom avgusta u Zvezdu, a njegova vrednost, koja je letos iznosila 300.000 evra, vrtoglavo je rasla i sada iznosi skoro deset puta više. S Marakane kažu da u ugovoru između Zvezde i Rada stoji da će prilikom prodaje Kaluđerovića u inostranstvo klub s Banjice dobiti određeni procenat. Čini se i da Andrija Kaluđerović nije raspoložen da se vraća na Banjicu.

Andrija Kleut, generalni sekretar Crvene zvezde, ne želi da vodi rat s Rankom Stojićem preko medija. Čim na račun Zvezde stigne novac koji se njima duguje iz inostranstva, sredstva će biti deponovana na račun Rada i drugih klubova.

- Crvena zvezda zna svoju obavezu prema Radu i sigurno će je ispoštovati. S gospodinom Stojićem nećemo razgovarati preko štampe jer tako nije bilo ni kada smo dovodili Kaluđerovića. Mi ćemo pronaći način da što pre regulišemo svoja dugovanja, ako Stojić misli da ima neki drugi način, nećemo ga sprečavati - poručio je Kleut.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić nije želeo da komentariše navode Ranka Stojića.

- Stvarno nemam komentar! Sa Stojićem smo do sada imali dobru saradnju, verujem da će se i ovaj problem između dva kluba brzo rešiti - kazao je Adžić.

Volkov blizu Marakane

Vladimir Volkov, fudbaler koji može da igra na levom beku i na mestu spoljnog veznog igrača, mogao bi u narednim danima da pojača Crvenu zvezdu.

- Bilo je neformalnih razgovora s ljudima iz Zvezde. Volkov treba da promeni klub, dobio je mnogo u Šerifu, ali njemu treba jača liga. I njegovo i moje srce kaže Zvezda, ali moramo da gledamo i finansijski momenat. Prijaju nam pohvale trenera Prosinečkog, videćemo šta će biti narednih dana - rekao je menadžer Petar Bažić.

Zanimljivi Jovanović, Todorovski i Mali Čava

Ranko Stojić je izjavio da je sa njim prethodnih dana kontaktirao zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević zahtevajući da na Marakanu dođu Aleksandar Todorovski, Branislav Jovanović i Miloš Dimitrijević.

- To što smo mi zainteresovani za neke od fudbalera Rada trebalo bi da imponuje Stojiću. To je samo dokaz da oni vrlo dobro rade - jasan je Kleut.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojić: Kaluđerović odlazi iz Zvezde, ali ne u Partizan

Izvor: Blic, 19.Dec.2010

"Andrija Kaluđerović će raskinuti ugovor sa Crvenom zvezdom, ali neće preći u Partizan", rekao je za Blic agent najboljeg strelca crveno-belih Ranko Stojić...Fudbalski menadžer je naveo da, ako bude trebalo, on će potpisati da se, ukoliko se nađe zajednički jezik sa klubom iz Ljutice Bogdana...

Nastavak na Blic...

Kaluđerović: "Ne idem u Partizan"

Izvor: B92, 19.Dec.2010

Napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović rekao je za Sport" da mu je lepo u klubu iz Ljutice Bogdana i da odlazak u Partizan "ne dolazi u obzir"...Poslednjih dana prvi čovek Rada Ranko Stojić rekao je da će vratiti Kaluđerovića jer Zvezda nije isplatila dogovoreno obeštećenje..."Nemam veze...

Nastavak na B92...

Kaluđerović: Partizan? Čista izmišljotina!

Izvor: S media, 19.Dec.2010

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u jesenjem delu šampionata, Andrija Kaluđerović, umirio je navijače svog kluba, koji su danas pročitali najavu da bi nekadašnji fudbaler Rada mogao da pređe u redove "večitog rivala"...Najbolji strelac crveno-belih, izjavio je za Press da je u Crvenu zvezdu došao...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.