Rekoba u Panioniosu

Izvor: B92, 05.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekoba u Panioniosu

Reprezentativac Urugvaja Alvaro Rekoba potpisao je dvogodišnji ugovor sa grčkim Panioniosom.

Rekoba, koji je formalno bio član Intera prešao je u atinsku ekipu kao slobodan igrač, jer mu je u junu istekao ugovor sa šampionom Italije. Urugvajac je prošlu sezonu proveo u Torinu kao pozajmljeni igrač. Panionios je proteklu sezonu završio na petom mestu u šampionatu Grčke, a ove godine klub ima ambicije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se bori za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Iskusni 32-godišnji Rekoba, koji će godišnje zarađivati milion evra, najavljen je kao značajno pojačanje i igrač koji bi značajno mogao da doprinese podizanju kvaliteta igre Panionisa.

Rekoba je karijeru počeo u urugvajskom Danubiju, odakle je prešao u Nasional. Iz tog kluba je 1997. godine prešao u Inter, a transfer je iznosio 17 miliona dolara.

Na debiju protiv Breše ušao je u igru u finišu i postigao dao dva gola sa preko 25 metara, za preokret i pobedu "nerazura", pa je postao idol navijača.

Od tada on je 11 godina bio član milanskog kluba, s tim što je pre prošle sezone provedene u Torinu jedan šampionat igrao na pozajmici u Veneciji.

Za Inter je odigrao 176 utakmica i postigao 53 gola, a za nacionalnu selekciju Urugvaja je igrao 69 puta i postigao 11 golova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekoba u Panioniosu

Izvor: RTV Pink, 05.Sep.2008

. . . Reprezentativac Urugvaja Alvaro Rekoba potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa grčkim prvoligašem Panionisom u koji je prešao kao slobodan igrač, jer mu je u junu istekao ugovor sa Interom.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.