Izvor: B92, 17.Avg.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki optimista pred Ren

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je optimista pred prvi meč baraža za Ligu Evrope i da ekipa "neće kalkulisati" protiv Rena u Beogradu.

"Igraćemo otvoreno i probaćemo da uspostavimo dominaciju. Moja filozofija fudbala je da napadamo. Drugačije ne mogu da postavim ekipu", rekao je Prosinečki.

Strateg "crveno-belih" je ocenio da poraz beogradskog kluba od Spartaka u prvom kolu Super lige Srbije nije uticao da njegovi igrači "zaborave da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igraju fudbal".

"Verujem da ekipa ima samopouzdanje. Bez obzira na poraz od Spartaka, nismo zaboravili kako se igra fudbal. Daćemo sve od sebe protiv Rena

i bićemo zadovoljni i sa minimalnom pobedom
", dodao je trener.

Ekipa Rena prošle sezone je zauzela šesto mesto u prvenstvu Francuske, a Prosinečki smatra da to znači da "oni nisu bauk i neko ko ne može da se pobedi".

"Ako se desi nešto što nismo planirali, kao što je poraz, to neće biti smak sveta. Bitno je da svi damo maksimum svojih mogućnosti".

Zvezdin strateg naveo je da je zajedno sa stručnim štabom "puno analizirao" prethodne tri utakmice Rena i da bi "trebalo da se zna sve o njima".

On je kazao da će posle popodnevnog treninga tačno znati koji tim će od prvog minuta izaći na teren, ali da u startnoj postavi neće biti Evandra, dok Li Adi nije u konkurenciji igrača za ovu utakmicu.

"Srđan Mijailović mi se žalio na probleme sa leđima, tako da još nije sigurno da li će igrati. Evandro bi mogao da uđe ako bude bilo potrebe za tim, dok Adi još nije sto odsto spreman", dodao je Prosinečki.

Fudbaler sredine terena Miloš Dimitrijević, koji je od 2004. do 2010. godine igrao za Nant i Grenobl, kazao je da su igrači Zvezde "zaboravili Suboticu" i da će "dati sve od sebe" da pobede Ren.

"Bitno je da ne primimo gol. Dovoljno je da bude i 1:0 za nas", ocenio je Dimitrijević.

U Zvezdi očekuju da u četvrtak bude pun stadion, pa je portparol kluba Marko Nikolovski apelovao na navijače da ne koriste pirotehnička

sredstva kako klub ne bi plaćao kaznu Evropskoj fudbalskoj organizaciji (UEFA).

"Niti imamo para za plaćanje kazni, niti želimo da igramo bez navijača", kazao je Nikolovski.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robi: "Nismo zaboravili da igramo!"

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2011

Nema kalkulacija, Zvezda će igrati na pobedu protiv Rena, Prosinečki ocenio da ni poraz nije smak sveta, ako tim da maksimum. Miloš Dimitrijević priželjkuje minimalnu pobedu bez primljanog gola.

Nastavak na Sportske.net...

Prosinečki: Imamo i snage i motiva, verujem da ćemo pobediti francuski Ren

Izvor: Beta Video, 17.Avg.2011

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki: Imamo i snage i motiva, verujem da ćemo pobediti francuski Ren (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Antoneti: Šanse Zvezde i Rena su 50:50

Izvor: NaDlanu.com, 17.Avg.2011

Trener Rena Frederik Antoneti ocenio je da njegove izabranike očekuje težak meč protiv Crvene zvezde u Beogradu u meču četvrtog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope i naglasio da su šanse za plasman u to takmičenje 50:50..."Srećni smo što igramo sa Crvenom zvezdom koja je veliko ime u...

Nastavak na NaDlanu.com...

ANTONETI: ZVEZDA JE VELIKO IME U EVROPI

Izvor: Kurir, 18.Avg.2011, 00:05

BEOGRAD - Trener Rena Frederik Antoneti ocenio je večeras da njegove izabranike očekuje težak meč protiv Crvene zvezde u Beogradu u meču četvrtog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope i naglasio da su šanse za plasman u to takmičenje "50:50"..."Srećni smo što igramo sa Crvenom zvezdom...

Nastavak na Kurir...

Antoneti: Srećni smo što igramo protiv velikog kluba

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2011

Federik Antoneti, trener Rena istakao je pred utakmicu da su ekipa izjednačene i da će se na Marakani voditi velika borba za ulazak u Ligu Evrope, prenosi "Žurnal"...Iako je od Barija i titule šampiona Evrope prošlo više od 20 godina, Francuzi ističu da su srećni što će igrati protiv bivšeg...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.