Izvor: Beta, 06.Mar.2011, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Partizana u Aleksandrovcu

BEOGRAD, 6. marta 2011. (Beta) - Košarkaši Partizana izgubili su u nedelju u Aleksandrovcu, u Republici Srpskoj, od domaće Igokee sa 88:86 (18:18, 25:19, 23:16, 22:33), u 23. kolu Jadranske lige i tako pali na drugo mesto tabele.

Partizan bi da je pobedio obezbedio siguran plasman na završni turnir, ali sada i dalje ima teorijsku šansu da bude ispod četvrtog mesta na kraju sezone.

Prva je slovenačka Krka, sa pobedom više od Partizana.

Do kraja prvog dela sezone ostala su još tri kola.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verder konačno pobedio

Izvor: RTS, 06.Mar.2011

Verder je u 25. kolu Bundeslige zabeležio sedmi trijumf u sezoni i tako pobegao sa samog začelja tebele. U drugom meču dana Hamburg izgubio na domaćem terenu. Kačar igrao celu utakmicu, ali postigao auto-gol. Do kraja sezone gotovo pola lige će se boriti za opstanak...Verder Bremen nadigrao je...

Nastavak na RTS...

Polovičan učinak Kragujevčanki

Izvor: KGsport.info, 07.Mar.2011, 01:02

Ekipe Smeč 5 i Radničkog su u 17. kolu Prve lige Srbije zabeležile jednu pobedu i jedan poraz. Takav bilans posle ovog kola se možda i očekivao, ali su obe ekipe iznenadile-jedna prijatno, pobedom u gostima, a jedna je neprijatno iznenadila svoje navijače kod kuće.. Smeč 5 je pobedio u Novom...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.