Ponovo Sulejmani

Izvor: RTS, 18.Dec.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo Sulejmani

Miralem Sulejmani ponovo je blistao u dresu Ajaksa, postigavši gol i asistenciju u pobedi nad Den Hagom od 4:0. Reprezentativac Srbije sa 11 golova vodeći je strelac Ajaksa i treći je na listi golgetera holandskog prvenstva ove sezone.

Pobeda Ajaksa nad Den Hagom u Amsterdamu se nije dovodila u pitanje kao ni sjajan golgeterski učinak Miralema Sulejmanija.

„Kopljanici“ su savladali goste iz Haga sa 4:0, a reprezentativac Srbije postigao je jedan gol i zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jednu asistenciju.

Posle deset minuta igre Den Hag je ostao sa desetoricom igrača na terenu jer je isključen Ramon Leuvin.

To je značio i potop gostiju, a „vrata pakla“ otškrinuo je Eriksen u 18. minutu, koji je gol postigao na asistenciju Sulejmanija.

Drugi pogodak postigao je Jensen u 58. minutu, dok je treći pogodak u 79. minutu delo Bulikina.

Sulejmani je okončao ovaj ubedljivi trijuf Ajaksa pogotkom u 85. minutu meča, svojim 11 golom u sezoni za tim.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sulejmani strelac i asistent za Ajaks

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2011

Miralem Sulejmani je nastavio da rešeta mreže u Holandiji.. Srpski internacionalac je postigao pogodak u ubedljivom trijumfu Ajaksa nad Den Hagom od 4:0. To je ukupno 11. gol napadača u dresu Kopljanika ove sezone, a tim iz Amsterdama je ovim trijumfom ostao u trci za titulu.. Iako je uspeo da dođe...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Sulejmani razočaran: Ne znam zašto mi zvižde, dajem sve od sebe

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 12:15

Miralem Sulejmani ove jeseni blista i neumoljivo trese mreže, ali njegove partije izgleda da nisu po ukusu navijača Ajaksa, bar jednog dela, koji su mu zviždali i pored toga što je postigao i namestio gol u pobedi nad Den Hagom od 4:0...Najskuplje pojačanje u istoriji "kopljanika" igra u skladu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.