Plan priprema srpskih rukometaša

Izvor: B92, 23.Jun.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan priprema srpskih rukometaša

Rukometna reprezentacija Srbija okupiće se u ponedeljak u beogradskom holelu "M" na početku priprema za Olimpijske igre u Londonu.

Srbija će prvi put posle 12 godina imati rukometni tim na Olimpijskim igrama. U Sidneju su 2000. godine srpski rukometaši zauzeli četvrto mesto.

Selektor vicešampiona Evrope je još ranije objavio spisak od 20 igrača na koje računa i na njemu se nalaze: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Golmani: Stanić, Milić, Marjanac

Krila: Nikčević, Marković, Prodanović, Kostadinović

Bekovi: Ilić, Šešum, Vučković, Rnić, Manojlović, Čutura, Nenadić, Mitrović, Vujin, Stanković

Pivoti: Toskić, Stojković, Beljanski

Srpski rukometaši u ponedeljak odlaze na Kopaonik gde će do 6. jula odraditi bazični deo priprema. Zatim se 7. jula vraćaju u Beograd i narednih sedam dana će provesti u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Prvi pripremni meč Srbija će odigrati sa Mađarskom 14. jula u Kanjiži. Od 17. do 20. jula srpski rukometaši će boraviti u Kovilovu, a prethodno ih 17. jula očekuje druga pripremna utakmica sa Tunisom u Smederevu.

Srpski rukometaši 20. jula lete u Stokholm, pošto će u glavnom gradu Švedske učestvovati na turniru "Scandinavia Open". Prvi protivnik Srbije će biti selekcija Švedske, a drugi Danska ili Norveška.

Prvu utakmicu na Olimpijskim igrama u Londonu Srbija će odigrati sa Španijom 29. jula (16.15h).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Biografije finalista “Zvezde Granda”

Izvor: Poznati.info, 23.Jun.2012

Predstavljamo Vam biografije finalista “Zvezda Granda” sezone 2011/2012..Ime i prezime: Nikola Nešić..Godina rodjenja: 1989,..Mesto rodjenja: Niš..Omiljeni pevač: Nema..Opis:..Biografija..Lični podaci:..Nikola Nešić,Rođen 22.o5.1989 godine u Nišu gde i živi u porodičnoj kući sa majkom,...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.