Partizan na Prvom, Zvezda na Drugom programu

Izvor: RTS, 20.Avg.2009, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan na Prvom, Zvezda na Drugom programu

Radio Televizija Srbije prenosiće obe utakmice naših fudbalskih predstavnika u plej ofu za učešće u Ligi Evrope. Partizan od 20 časova i 15 minuta dočekuje ekipu Žiline iz Slovačke, dok Crvena zvezda od 20 časova gostuje u Pragu, ekipi Slavije.

Ekipa Partizana u četvrtak od 20 časova igra na svom terenu prvu utakmicu plej ofa za učešće u Ligi Egvrope, a protivnik će im biti ekipa Žiline iz Slovačke. Direktan prenos tog meča je na Prvom programu RTS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
,,Gledao sam četiri puta Žilinu i mogu reći da se radi o kvalitetnoj ekipi koja je uspela da izbaci splitski Hajduk koji ima mnogo zvučnije ime od nje u evropskim okvirima", rekao je trener Partizana Slaviša Jokanović.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje u Pragu, ekipi Slavije a taj meč počilje od 20 časova i 15 minuta, uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a.

"Trudili smo se da što više prostudiramo igru Slavije. To je ozbiljna ekipa koja zna da igra i forsira kolektivan fudbal", rekao je trener Crvene zvezde Bladimir Petrović.

"U našoj ekipi, osim centarhalfa Đorđevića, koji je protiv Dinama iz Tbilisija dobio crveni karton, svi ostali su spremni. Zato i mogu da sastavim veoma dobar tim sa kojim ćemo se suprotstaviti Pražanim. Mnogo se priča o našem centarforu Dejanu Lekiću u poslednje vreme. On ispunjava sve naše zahteve i čvrsto stoji sa obe noge na zemlji. To je svakako dobro za nas i zato želimo da on odigra na istom nivou kao poslednje tri utakmice", dodao je Petrović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitka za Evropu

Izvor: Glas javnosti, 20.Avg.2009

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (20, TV) igraju prvu utakmicu plej-ofa za ulazak u UEFA Ligu Evrope protiv Slavije u Pragu. Pavle Ninkov, jedan od najbolji igrača crveno-belih ove sezone, kaže da obećane premije u visini od 20.000 evra po igraču nisu glavni motiv za ulazak u Ligu Evrope, već prevashodno...

Nastavak na Glas javnosti...

Baraž Liga Evrope uz RTS

Izvor: Sport1.rs, 20.Avg.2009

Radio televizija Srbije omogućila je svojim građanima da u diretnim prenosima gledaju duele Partizana i Žiline, odnosno Slavije iz Praga i Crvene Zvezde.20:00 Slavija - Crvena Zvezda, RTS220:15 Partizan - Žilina, RTS1Svakako ćete moći uživati u fudbalskoj večeri. Nadamo se da će naši predstavnici...

Nastavak na Sport1.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.