Partizan - Mega Leks 11:12

Izvor: RTS, 21.Feb.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Mega Leks 11:12

Niški Čair je porpište velike borbe za "Žućkovu levicu". Partizan i Mega Leks, crno-beli za 14. trofej u Kupu, Mega za prvi trofej u istoriji. Meč počinje u 21, a kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu.
21.10 - Mega vodi prvi put na meču, posle serije 7:0.
21.05 - Seriju Partizana prekida Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milojević tajm-autom. Vanja Marinković je savršeno otvorio meč, postigao svih osam Partizanovih poena. Dve trojke i još dva poena posle skoka u napadu.
21.00 - Počelo je veliko finale u Nišu. Prvi napad ima Mega...
"Žućkova levica" posle tri godine odlazi sa Malog Kalemegdana, a hoće li je prvi put osvojiti Mega Leks ili 14. put Partizan znaćemo nakon finala koje u niškoj hali "Čair" počinje u 21 sat.

Mega je do finala stigla sigurnim pobedama protiv Konstantina (78:61) i u polufinalu valjevskog Metalca (97:86), pa će se treći put uzastopno boriti za trofej nacionalnog Kupa.
U prethodna dva navrata poražena je od Crvene zvezde, oba puta u neizvesnim završnicama.
Treću sreću tražiće ovoga puta protiv Partizana, koji je u tvrdom meču bio bolji od večitog rivala (68:60), a prethodno u neizvesnom finišu slomio otpor FMP-a (85:83) i koji će igrati za svoj 14. trofej.
Mega Leks i Partizan NIS su se ove sezone dva puta sastajali u okviru ABA lige, i oba puta slavio je tim Dejana Milojevića.
Finalni meč Kupa Radivoja Koraća u dvorani "Čair" u Nišu počinje u 21.00.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.