PSŽ rutinski sa Bastijom

Izvor: B92, 09.Jan.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ rutinski sa Bastijom

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Bastiju na svom terenu sa 2:0 u prvom meču 20. kola francuske Lige 1.

Parižani su se četvrtom uzastopnom pobedom učvrstili na prvom mestu na tabeli sa 54 boda, 22 manje od drugoplasiranog Monaka koji ima i meč manje.

Bastija je zadržala 16. poziciju sa 22 boda.

Pobednik je odlučen posle 29. minuta. Svoju ekipu u vođstvo je doveo Silva u 29. minutu na asistenciju Di marije, a deset minuta kasnije konačan rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavio je Maksvel.

Liga 1:

Petak:

Pari Sen Žermen – Bastija 2:0

Silva 29, Maksvel 39

Subota:

Lion – Troa

Anžer – Kaen

Monako – Ažaksjo

Monpelje – Bordo

Rems – Tuluz

Ren – Lorijen

Nedelja:

Nant – Sent Etjen

Lil – Nica

Marsej – Gengam

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ nastavio šetnju ka novoj tituli

Izvor: Sportske.net, 09.Jan.2016

'Sveci' savladali Bastiju...Klub sa 'Parka prinčeva' je glavni krivac za jednu od najdosadnijih sezona u novijoj istoriji Lige 1...'Puleni' Lorana Blana su, več nakon 20. kola, maltene osigurali odbranu šampionskog naslova...Parižani su se tako učvrtili na prvoj poziciji, i sada imaju 22 boda viška,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.