Odbio Romu, ide u Milan

Izvor: Mondo, 17.Maj.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbio Romu, ide u Milan

Vezni igrač Atalante Frank Kesi naredne sezone igraće za "rosonere".

Foto: Guliver/Getty images/Paolo Bruno

Frank Kesi napušta Atalantu, u koju je stigao 2015. godine, ali će nastaviti karijeru u Seriji A.

Fudbaler iz Obale Slonovače, jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A, izabrao je prelazak u Milan ispred Rome, koja je nudila isti iznos, 28 miliona evra za transfer klubu iz Bergama, prenose italijanski mediji.

Dvadesetgodišnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potpisaće petogodišnji ugovor sa Milanom prema kojem će zarađivati 2,5 miliona evra godišnje, što je za 500.000 evra bila jača ponuda od one iz Rima.

Kesi je skrenuo pažnju na sebe posle odličnih igara i rezultata Atalante, petoplasiranog tima Serije A, odigravši 28 utakmica, u kojima je postigao šest golova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milan pobedio Romu u trci za Kesijem

Izvor: RTS, 17.Maj.2017

Vezista Atalante Frank Kesi naredne sezone igraće za Milan, pošto su dva kluba dogovorila transfer vredan 28 miliona evra, prenose brojni italijanski mediji. . .Kesi, jedno od otkrovenja ove sezone u Seriji A, izabrao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.