OI mladih: Stjepanović u finalu

Izvor: B92, 16.Avg.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OI mladih: Stjepanović u finalu

Prvo finale za Olimpijski tim Srbije na Igrama mladih u Singapuru izborio je plivač Velimir Stjepanović u disciplini 100 metara delfin.

Rezultatom 54 sekunde Velimir je popravio svoje vreme iz kvalifikacione trke za 0,71 stotih delova sekunde.

U utorak će u stazi broj 5 plivati za novi lični rekord, ali i za prvu svoju medalju i prvu medalju Olimpijskog tima Srbije u Singapuru.

Stefan Šorak završio je na sedmoj poziciji kvalifikacione >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trke na 200 metar slobodnim stilom.

Srpska teniserka Doroteja Erić i Nemica Ana Lena Frisdam poražene su u prvom kolu dubla od Kineskinja Hao Čen Tang i Saisai.

Atletičarka, Katarina Ilić u utorak trči kvalifikacionu trku na 400 metara, a startuju i biciklisti Jovana Crnogorac i Lazar Jovanović.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stjepanović u finalu

Izvor: RTS, 16.Avg.2010

Reprezentativac Srbije u plivanju Velimir Stjepanović plasirao se u finale trke na 100 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru, preplivavši stazu za 54 sekunde. Polovičan uspeh ostalih sportista...Stjepanović je osvojio prvo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, čime je izborio...

Nastavak na RTS...

Stjepanović u finalu na 100 metara delfin stilom

Izvor: GoSerbia.com, 16.Avg.2010

Reprezentativac Srbije Velimir Stjepanović plasirao se u finale trke na 100 metara delfin stilom na Olimpijskim igrama mladih u Singapuru, preplivavši stazu za 54 sekunde.

Nastavak na GoSerbia.com...

Prva medalja za Srbiju

Izvor: Studio B, 17.Avg.2010, 18:02

Trećeg dana Olimpijskih igara mladih u Singapuru srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju. ..Juniorski rekorder naše zemlje je u disciplini 100 metara delfin stilom ostvario vreme od 53.77, što mu je donelo bronzanu medalju...Prvo mesto i zlatnu medalju osvojio je Gjučeol Čang...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.