Nova pobeda Tipsarevića

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Tipsarevića

Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo čelendžera u Bangkoku, koji se igra za nagradni fond od 50.000 dolara.

Srpski teniser savladao je Belorusa Jegora Gerasimova sa 2:6, 6:3, 6:3 posle dva sata i pet minuta borbe.

Posle izgubljenog prvog seta, Tipsarević je pravio brejkove u ranim fazama drugog i trećeg seta, pa je došao do očekivanog trijumfa.

Janko je prvi nosilac u Bangkoku, a u drugom kolu čeka ga ga Francuz Sadio Dumbija, 26-godišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji je trenutno 266. na svetu.

Tipsarević je trenutno 118. na ATP listi, posle trofeja na čelendžeru koji se prošle nedelje igrao takođe u Bangkoku.

“Nadam se da ću se u 2017. vratiti ne baš na mesto na kojem sam bio ranije (Janko je bio osmi na svetu), ali negde blizu. Uspeh u ovoj sezoni bi za mene predstavljao Top 30, to bi bilo veliko dostignuće. Naravno, to će zavisiti od mnogo faktora, imam 33 godine i ne mogu da igram toliki broj turnira kao ranije. Uz malo sreće i ako ostanem zdrav, nadam se da mogu dotle da dođem do kraja godine“, kaže Janko.


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsareviću baš prija Bangkok!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2017

Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo čelendžera u Bangkoku, koji se igra za nagradni fond od 50.000 dolara...Srpski teniser savladao je Belorusa Jegora Gerasimova sa 2:6, 6:3, 6:3 posle dva sata i pet minuta borbe. Posle izgubljenog prvog seta, Tipsarević je pravio brejkove u ranim fazama drugog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Tipsarević u četvrtfinalu Bangkoka

Izvor: B92, 11.Jan.2017, 09:52

Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale Čelendžera u Bangkoku, gde je prvi nosilac...Srpski teniser je do sedme pobede na Tajlandu ovog januara stigao protiv Francuza Sadija Dumbije sa 6:3, 6:1...Tipsarević je prvi set rešio dva dva uzastopna brejka u završnici, iskoristivši potom tek šestu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.