Nada poslednja umire

Izvor: RTS, 22.Mar.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada poslednja umire

Oslabljeni crveno-beli, sa novim trenerom, ne gube nadu. SD odlučilo da svim snagama pomogne košarkaškom klub. Startuje Super liga. Košarkaši Crvene zvezde u sredu u prvom kolu Superlige gostuju kod Radničkog. Novi trener Saša Nikitović rekao je da će ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje u domaćem takmičenju, iako je poslednjih dana promenila sastav. Meč u Kragujevcu počinje u 19.00 časova.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je posle nekoliko dana bure konačno okrenuta ka utakmici sa Kragujevčanima. Pred crveno-belima je veliki ispit za mladi i jedva sastavljeni tim ,u kome se nalaze preostalih osam seniora i četiri momka iz juniorskog pogona. Ima li Zvezda snage da se izbori za dobar plasman u Super ligi, ostaje da se vidi.

"Nastupićemo sa osam seniora i četiri igrača iz juniorskog pogona. Ovo je nova liga i novo takmičenje. U sportu je dozvoljeno nadati se, tražiti svoju šansu i praviti iznenađenja. Sa pozitivnom energijom i sa momcima koji su ostali uz Crvenu zvezdu do kraja, probaćemo da napravimo dobar rezultat i da budemo što bolje plasirani na tabeli", rekao je Nikitović za sajt kluba.

Nikitović je na Zvezdinoj klupi zamenio Mihaila Uvalina, a ekipu su napustili Rikardo Marš i Strahinja Milošević.

"Što se tiče sutrašnje utakmice, ispred sebe imamo ekipu koja je bila bolje rangirana u Jadranskoj ligi i koja je pokazala više. Međutim, ovo su nova liga i novi izazovi i niko ne može da nam zabrani da se nadamo pozitivnim stvarima i dobrim rezultatima", kazao je Nikitović.

Centar crveno-belih Uroš Nikolić ocenio je da će takmičinje u Superligi biti izjednačeno i dodao da se nada dobrom rezultatu. "Kreće nova liga i svi startuju od nule. Liga će biti prilično izjednačena i očekuju se iznenađenja. Svi znaju da je u Kragujevcu 'vruć' teren i da je Radnički jako dobra ekipa. Dobro se poznajemo i tražićemo svoju šansu za pobedu. Nadam se dobrom rezultatu", zaključio je Nikolić.

Utakmica prvog kola Super lige Radnički-Crvena zvezda igra se u sredu od 19.00 časova u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez bele zastave u Kragujevcu

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2011

Košarkaši Crvene zvezde u prvom kolu Superlige gostuju kragujevačkom Radničkom, a novi trener Saša Nikitović rekao je da će ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje u domaćem takmičenju, iako je poslednjih dana promenila sastav.

Nastavak na Sportal.rs...

Hemofarm dobio, 'večiti' u sredu

Izvor: B92, 22.Mar.2011

Košarkaši Hemofarma pobedili su Mega Vizuru sa 81:62 u prvom kolu Superlige Srbije...Pred oko hiljadu gledalaca u Hali sportova Vrščani su ključnu prednost stekli u drugoj četvrtini i do kraja je rutinski održavali...Najbolji kod pobednika bio je Boris Savović sa 25 poena i 11 skokova, dok je...

Nastavak na B92...

Nikitović: Nadam se dobrom rezultatu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2011

BEOGRAD, 22. marta 2011. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde u prvom kolu Superlige gostuju kod kragujevačkog Radničkog, a novi trener Saša Nikitović rekao je da će ekipa učiniti sve da napravi iznenađenje u domaćem takmičenju, iako je poslednjih dana promenila sastav."Nastupićemo sa osam seniora...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.