Milojević: Pravili smo katastrofalne greške

Izvor: Akter, 24.Maj.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Pravili smo katastrofalne greške

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa pravila "katastrofalne greške" i da je zato poražena od Spartaka u poslednjem kolu Super lige Srbije

Čukarički je u 30. kolu Super lige Srbije izgubio u gostima od subotičkog Spartaka sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Andrej Mrkela u 24. minutu.

Milojević je na teren izveo kombinovani sastav, a u startnih 11 nisu bili kapiten Igor Matić, kao i Slavoljub Srnić i Filip Stojković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
"Probali smo sa dosta izmena u ekipi. Izašli na teren i dominirali, ali bilo je katastrofalnih grešaka. To je normalno jer smo prvi put bili u tom sastavu. Primetan je umor na igračima", naveo je Milojević.

Ekipa sa Banovog brda domaće prvenstvo završila je na trećem mestu sa 37 bodova. Pobedila je 16 utakmica, izgubila pet i devet odigrala nerešeno. Čukrički je u 30. kola postigao 48 golova, a primio duplo manje, odnosno 24.

Čukarički je ove godine prvi put u svojoj istoriji osvojio nacionalni Kup.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Milojević: "Pravili smo katastrofalne greške"

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2015

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa pravila "katastrofalne greške" i da je zato poražena od Spartaka u poslednjem kolu Superlige Srbije...Čukarički je u 30. kolu Superlige Srbije izgubio u gostima od subotičkog Spartaka sa 1:0, a strelac jedinog gola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.