Mega ide ka desetoj pobedi

Izvor: TV Arena Sport, 05.Dec.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega ide ka desetoj pobedi

Košarkaši Mege sutra gostuju ekipi Metalca u Valjevu u utakmici 13. kola regionalne ABA lige.

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da očekuje težak meč protiv Metalca, ali je istakao da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda.

"Očekuje nas teška utakmica u Valjevu, Metalac igra sjajno na svom terenu. Pobedili su Partizan, Zadar i Cibonu i odigrali dobre mečeve sa Zvezdom i Cedevitom. U dobrom smo ritmu i želimo da nastavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << seriju pobeda i borbu za plasman u plej-of, što nam je i cilj ove sezone", rekao je Milojević.

Izabranici Dejana Milojevića će u Valjevu pokušati da četvrtom uzastopnom pobedom na uspešan način zatvore polusezonu u regionalnom takmičenju.

Mega je na deobi drugog mesta na tabeli ABA lige sa devet pobeda i tri poraza, dok je Metalac na deobi 10. mesta sa skorom 4-8.

Utakmica između Metalca i Mege igra se sutra od 17.00 u Valjevu. Direktan prenos je na Arena Sport 1 kanalu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket ukoliko nemate sve naše kanale.
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Koje utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport potražite na linku Uživo.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilson se probudio, Partizan dobio Olimpiju

Izvor: B92, 05.Dec.2015

Košarkaši Partizana pobedili su Olimpiju sa 76:74 u 13. kolu regionalne ABA lige...Crno-beli su u dramatičnoj završnici stigli do pete pobede u sezoni uz sjajnu igru Džamara Vilsona...Plej crno-belih odigrao je daleko najbolji meč od dolaska, a na kraju je i rešio pitanje pobednika poenima četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.