Marota: Ne dovodimo Kolarova

Izvor: B92, 11.Dec.2013, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marota: Ne dovodimo Kolarova

Generalni menadžer Juventusa Đuzepe Marota rekao je da Stara dama neće pokušati da dovede srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova iz Mančester sitija.

"Nismo zainteresovani za njega. Bez dileme, radi se o odličnom igraču, ali nismo počeli pregovore o transferu, niti ćemo to uraditi u narednom periodu", rekao je Marota za italijanski Sportmedijaset.

Šampion Italije navodno je i letos "opipavao puls" Sitija oko transfera Kolarova, ali nije došlo do realizacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Srpski fudbaler je, od dolaska novog menadžera Manuela Pelegrinija, dobio mnogo više prostora za igru, pa čak i kapitensku traku na nekim mečevima.

Kolarov je u dosadašnjem toku sezone za Siti odigrao 17 utakmica i dao jedan gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marota: Ne dovodimo Kolarova

Izvor: B92, 11.Dec.2013

Generalni menadžer Juventusa Đuzepe Marota rekao je da Stara dama neće pokušati da dovede srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova iz Mančester sitija..."Nismo zainteresovani za njega. Bez dileme, radi se o odličnom igraču, ali nismo počeli pregovore o transferu, niti ćemo to uraditi u narednom...

Nastavak na B92...

Juventus neće pokušati da dovede Kolarova

Izvor: Beta, 11.Dec.2013

BEOGRAD, 11. decembra 2013. (Beta) - Fudbalski klub Juventus odbacio je u sredu navode da će u januarskom prelaznom roku pokušati da dovede levog beka Mančester sitija Aleksandra Kolarova..."Kolarov je kvalitetan igrač, medj.

Nastavak na Beta...

Marota: Kolarov je odličan, ali nas ne zanima

Izvor: Press, 11.Dec.2013

"Nismo zainteresovani za njega. Bez dileme, radi se o odličnom igraču, ali nismo počeli pregovore o transferu, niti ćemo to uraditi u narednom periodu", rekao je Marota za italijanski Sportmedijaset.. Šampion Italije navodno je i letos "opipavao puls" Sitija oko transfera Kolarova, ali nije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.