Marjanović bez finala na Svetskom kupu

Izvor: B92, 17.Jun.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović bez finala na Svetskom kupu

Srpski skifista Marko Marjanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog kupa u veslanju u Poznanju pošto je zauzeo peto mesto u svojoj polufinalnoj grupi.

Marjanović je u prvoj grupi polufinala zauzeo peto mesto s vremenom 6:57,48 minuta, pa će sutra od 10.05 veslati za plasman od sedmog do 12. mesta.

Posle prvih 500 metara Marjanović je bio treći, a na ulasku u drugu polovinu trke skliznuo je na četvrto mesto.

On je u tim trenucima oko desetak metara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaostajao za čamcem Velike Britanije koje do kraja nije mogao da nadoknadi, a kroz cilj je prošao kao peti pošto da ga je u poslednjih stotinak metara pretekao i čamac Belorusije.

U nedelju na stazu izlazi i dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik koji će se od 10.48 boriti za novo, treće i uzastopno, odličje na mešunarodnoj sceni u ovoj sezoni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marjanović u B finalu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2017

Najbolji srpski skifista Marko Marjanović nije uspeo da se plasira u finale Svetskog kupa u veslanju u Poznanju pošto je zauzeo peto mesto u polufinalnoj grupi...On će u nedelju veslati za plasman od sedmog do 12. mesta...Posle prvih 500 metara Marjanović je bio treći, a na ulasku u drugu polovinu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.