Mančester junajted smanjio dugovanja

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted smanjio dugovanja

Fudbalski klub Mančester junajted smanjio je bruto dug za skoro 20 odsto, zahvaljujući komercijalnim prihodima koji su porasli posle 19. titule prvaka Engleske, osvojene prošle sezone.

Istraživanje koje su danas preneli engleski mediji pokazuje da je dug Junajteda sada 458,9 miliona funti. Komercijalni prihod kluba porastao je na 103,4 miliona funti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ali je pola te sume uplaćeno bankama, kako bi se pokrili troškovi kamate. Mančester junajted je u vlasništvu američke porodice Glejzer.LONDON, (Beta-AP)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palermo smenio trenera Piolija

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2011

Predsednik fudbalskog kluba Palermo Mauricio Zamparini smenio je trenera Stefana Piolija zbog nesuglasica, preneli su danas italijanski mediji. .. Zamparini je rekao da se nada da će se u klub vratiti Delio Rosi, koji je u junu sporazumno raskinuo ugovor. Razlog za smenu Piolija, kako su preneli...

Nastavak na NaDlanu.com...

MANČESTER JUNAJTED SMANJIO DUG NA 458.9 MILIONA FUNTI

Izvor: Kurir, 01.Sep.2011

LONDON - Fudbalski klub Mančester junajted smanjio je bruto dug za skoro 20 odsto, zahvaljujući komercijalnim prihodima koji su porasli posle 19. titule prvaka Engleske, osvojene prošle sezone...Istraživanje koje su preneli engleski mediji pokazuje da je dug Junajteda sada 458,9 miliona funti...Komercijalni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.