Izvor: Mondo, 16.Avg.2009, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTREAL: Pali Zimonjić i Nestor

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor nisu se plasirali u finale Rodžers kupa u Montrealu. Njih su posle sat i 26 minuta igre savladali Indijac Maheš Bupati i Mark Nouls sa Bahama - 7:5, 2:6, 4:10.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Montreal: Zimonjić i Nestor u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2009, 00:50

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u polufinale ATP turnira Masters serije 1000 u Montrealu pošto su pobedili Veslija Mudija i Dika Normana rezultatom 6:2, 6:4.

Nastavak na Sportal.rs...

Montreal: Zimonjić i Nestor stali u polufinalu

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2009

Srpski teniser Nenad Zimonjić u paru za Danijelom Nestorom iz Kanade nije uspeo da se plasira u finale turnira u Montrealu, pošto su izgubili u polufinalu od Maheša Bupata iz Indije i Marka Noulsa iz Bahama.

Nastavak na Sportal.rs...

Montreal: Zimonjić i Nestor u polufinalu

Izvor: S media, 16.Avg.2009

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u polufinale ATP turnira Masters serije 1000 u Montrealu pošto su pobedili Veslija Mudija i Dika Normana rezultatom 6:2, 6:4. Srpsko-kanadska kombinacija rutinski je naterala na kapitulaciju Južnoafrikanca i Belgijanca. ....Vest u celini možete pročitati...

Nastavak na S media...

Poraz Zimonjića i Nestora

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2009

BEOGRAD, 15. avgusta 2009. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor nisu večeras uspeli da se plasiraju u finale Rodžer kupa u Montrealu u konkurenciji dublova. Zimonjić i Nestor su u polufinalu turnira koji su prošle godine i osvojili poraženi od Indijca Maheša Bupatija...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.