Lipi: Juve može do treće titule

Izvor: B92, 14.Jul.2013, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lipi: Juve može do treće titule

Nekadašnji trener Juventusa Marčelo Lipi uveren je da će njegov bivši klub osvojiti treću uzastopnu titulu u Seriji A.

Lipi je na klupi torinske ekipe proveo osam sezona, u dva navrata, osvojivši pet domaćih prvenstava, četiri Superkupa, jedan Kup i Ligu šampiona 1996. godine.

"Juventus će osvojiti ligu, mislim da je titula već njihova. Konte je kao kapiten već bio lider ekipe, a to je i kao trener. Oduvek sam znao da će postati dobar stručnjak", naveo je Lipi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Italijan je nakon 2004. godine i odlaska iz Juvea seo na klupu reprezentacije Italije, koju je predvodio do 2006. a potom i od 2008. do 2010.

Prošle godine se vratio trenerskom poslu i to u prebogatom kineskom Guangžou sa kojim je stigao do duple krune.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lipi: Juve može do treće titule

Izvor: B92, 14.Jul.2013

Nekadašnji trener Juventusa Marčelo Lipi uveren je da će njegov bivši klub osvojiti treću uzastopnu titulu u Seriji A...Lipi je na klupi torinske ekipe proveo osam sezona, u dva navrata, osvojivši pet domaćih prvenstava, četiri Superkupa, jedan Kup i Ligu šampiona 1996. godine..."Juventus će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.