Lindzi Von propušta Soči?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Von propušta Soči?

Glavni trener američkog ženskog skijaškog tima Aleks Hedlmozer rekao je da se još ne zna kada će se Lindzi Von vratiti na takmičenje u Svetskom kupu.

Lindzi Von  

On je dodao da se ona možda neće vratiti na stazu pre Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, pošto je povredila nogu u Francuskoj.

"Koleno joj je ponovo oteklo posle spusta u Val d'Izeru. Još nije odlučeno da li će se takmičiti u Svetskom kupu pre početka Olimpijskih igara", naveo je Hedlmozer.

 

Vonova je u februaru podvrgnuta operaciji ligamenata kolena, a u novembru je ponovo pokidala jedan ligament istog kolena.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lindzi Von propušta Soči?

Izvor: Dzungla.org, 29.Dec.2013

Glavni trener američkog ženskog skijaškog tima Aleks Hedlmozer rekao je da se još ne zna kada će se Lindzi Von vratiti na takmičenje u Svetskom kupu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Ne zna se kada će se Vonova vratiti na stazu

Izvor: Blic, 30.Dec.2013, 00:04

Glavni trener američkog ženskog skijaškog tima Aleks Hedlmozer rekao je da se još ne zna kada će se Lindzi Von vratiti na stazu u Svetskom kupu i da se možda neće takmičiti pre Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine...Vonova je obnovila povredu desnog kolena prošle nedelje tokom spusta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.