Lester otpustio Klaudija Ranijerija!

Izvor: RTS, 23.Feb.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester otpustio Klaudija Ranijerija!

Lester siti uručio otkaz Klaudiju Ranijeriju, italijanskom treneru koji je "lisicama" doneo istorijsku (čak blago rečeno) titulu u Premijer ligi, prenosi "Dejli mejl". Ekipa sa stadiona "King pauer" igra izrazito loše ove kalendarske godine, a svoj prvi gol je postigla u sredu, u porazu na "Sančez Pishuanu" u Ligi šampiona.
Klaudio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ranijeri više nije trener Lestera, koji mu je uručio otkaz, prenosi "Dejli mejl".
Odluka da se raskine saradnja sa trenerom čiji se prošlosezonski uspeh ubraja u najveća dostignuća u istoriji fudbala (ne samo klupskog, i ne samo engleskog) doneta je nakon poraza od Sevilje (2:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Dolazak Klaudija Ranijerija dočekan je sa dosta skepse, pošto je Italijan zamenio Najdžela Pirsona u julu 2015. godine. Zbog titule koju je doneo timu koji je jedva izbegao ispadanje u Čempionšip prethodne sezone, Ranijeri je proglašen najboljim trenerom godine po Fifinom izboru.
Lester je odigrao dosta kvalitetno u grupnoj fazi Lige šampiona, ali se užasno muči u Premijer ligi. "Lisice" su, sa osvojenim 21 bodom u 25 kola, najgori šampioni u istoriji elitnog ranga engleskog fudbala.
Ranije ovog meseca, Lester je izdao saopštenje u kojem daje punu podršku Ranijeriju.
"Čitav klub jeste i biće uz svog menadžera i uz svoje igrače", rečeno je tada.

Lester je naveo da će do izbora novog trenera ekipu voditi direktor Krejg Šekspir i pomoćni trener Majk Stovel.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO JE: Lester otpustio Ranijerija!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017

Klaudio Ranijeri nije više trener Lestera!..Aktuelni šampion Premijer lige ostao je bez posla, prenosi "Dejli Mejl", u momentima kada se ekipa nalazi na svega bod od zone ispadanja na tabeli...Uprava kluba je definitivno presekla posle poraza od Sevilje u osmini finala Lige šampiona...Mediji u Engleskoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.