Lazić: Meč protiv Cedevite - derbi lige!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Meč protiv Cedevite - derbi lige!

"Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna"

Košarkaši Crvene zvezde stigli su u glavni grad Hrvatske, gde ih u nedelju uveče u 5. kolu očekuje do sada najveći izazov u regionalnom takmičenju, gostovanje prošlogodišnjem rivalu u finalu - Cedeviti.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su bez obzira na velike kadrovske probleme, brojne povrede i odsustva tokom priprema, i na startu takmičarske godine, sezonu u regionalnoj ligi započeli sa četiri pobede u nizu.

Ritam igranja početkom oktobra je izuzetno naporan, trener Dejan Radonjić ne može da računa i dalje na Marka Tejića i Nemanje Dangubića. Međutim, prema rečima Branka Lazića, Zvezda ima ogromnu želju da u zagrebačkom Domu sportova dođe do dobrog rezultata:

"Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna", rekao je Lazić za klupski sajt.

Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali prvotimac Crvene zvezde smatra da će upravo taj poraz još više motivisati vrlo kvalitetnu ekipu Cedevite.

"Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost,borbenost i motiv da odigraju bolje. Međutim, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom", rekao je Lazić.

Utakmica Cedevita – Crvena zvezda igra se u nedelju od 19 časova, a ekipa Dejana Radonjića treniraće u subotu u istom terminu u dvorani sportova u Zagrebu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić: Uprkos povredama na pobedu u Zagrebu

Izvor: B92, 10.Okt.2015

Bek Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da crveno-beli žele da ostvare pobedu protiv Cedevite iako imaju mnogo problema sa povredama...Zvezda je jedini tim regionalne ABA lige koji ima maksimalan učinak u prva četiri kola, a to će pokušati da nastave i u nedelju od 19 časova...„Ova utakmica...

Nastavak na B92...

Zvezda cilja petu u nizu

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2015

Uprkos kadrovskim problemima unutar tima, košarkaše Crvene zvezde Telekom ne napušta optimizam pred derbi sa Cedevitom u Zagrebu...Vicešampion ABA lige će ugostiti šampiona u nedelju (19h) u okviru 5. kola regionalnog košarkaškog takmičenja, a po doalsku u Zagreb svoja očekivanja izneo je bek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.