LUDA VEST! Darko Miličić postaje kik bokser!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA VEST! Darko Miličić postaje kik bokser!

Bivši NBA košarkaš odlučio da zauvek batali basket i uđe u ring kao K1 borac

Srpski košarkaš Darko Miličić postaće zvanično kik bokser u sredu u hotelu „Falkensteiner“ u Beogradu kada će zvanično potpisati ugovora sa Svetskom kikboks asocijacijom (WAKO).

Ugovor sa Miličićem potpisaće Barbara Falsoni, direktor WAKO PRO, koja će ujedno i najaviti prvi kikboks meč poznatog košarkaša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Milićić poslednjih godinu i po dana ne igra košarku već samo individualno trenira i to razne vežbe snage i kondicije, pa nema sumnje da će se odlično snaći u ringu.

Printskrin/Youtube/Nemanja Milovic

Ovom prilikom, Barbara Falsoni će dodeliti specijalnu zahvalnicu WACO PRO za značajan doprinos i razvoj kikboksa, najboljem srpskom borcu Nenadu Pagonisu, bivšem amaterskom i profesionalnom prvaku sveta.

Predsednik promoterske kompanije MEGA PROMOTION SYSTEM, koja je organizator ovog događaja, Darko Popivoda, zvanično će promovisati novog K1 borca, Darka Miličića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Miličić postaje kik bokser!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2014

Bivši NBA as Darko Miličić odlučio je da prestane da se bavi košarkom i uđe u ring kao K1 borac! ..Pripreme uveliko u toku: Darko Miličić.. ..Srpski košarkaš Darko Miličić postaće zvanično kik bokser u sredu u hotelu „Falkensteiner“ u Beogradu kada će potpisati ugovora sa Svetskom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Darko Miličić postaje kik bokser?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2014

Srpski košarkaš ulazi u ring..Nekadašnji drugi pik na NBA draftu Darko Miličić još od 2012. godine nema klub, a izgleda da je srpski košarkaš odlučio da se posveti kik boksu...Tako najavljuju iz agencije „Mega promoušn sistem“ pošto bi Miličić sutra trebalo da potpiše saradnju sa Svetskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

MILIČIĆ SE VRAĆA: Neće igrati košarku, neće pecati već ide u ring

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 00:44

Do današnje vesti da je odlučio da se okrene karijeri kik boksera ljubitelji košarke u Srbiji nadali su se da bi Darko Miličić mogao da se vrati igri pod obručima pošto je iako bez angažmana u prethodnih godinu dana samostalno trenirao.. . Nekada jedan od najvećih talenata svetske košarke,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.