LŠ: Radnički furiozan na startu

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Radnički furiozan na startu

Vaterpolisti Radničkog sjajno su započeli kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su u prvom kolu grupe B u Kragujevcu deklasirali Budvu sa 17:4.

Golove za srpski tim postigli su Zloković i Djordje Filipović po tri, Burić, Korolija, Gak i Basara po dva, Rozental, Vuksanović i Filip Filipović, a za Budvu Popović, Marković, Djurdjić i Paškvalin.

Ova utakmica je bila jako bitna za nas, jer je prva zvanična koju smo odigrali posle nekoliko meseci. Ima tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dosta novih momaka i svi znamo da je potrebno vreme da se sve kockice uklope. Jako je bitno da igramo stabilno, pogotovo u odbrani i mislim da smo u tome uspeli, ne računajući par malih propusta. Ovo je samo prvi korak ka konačnom plasmanu, idemo dalje”, izjavio je vaterpolista Radničkog Slavko Gak.

Radnički u petak igra dve utakmice, od 10.30 sa nemačkim Hanoverom, a od 19.30 sa rumunskom Oradeom.

U ostalim mečevima prvog kola Spartak Volgograd je pobedio Hanover sa 14:9, a Oradea je bila bolja od francuskog Monpeljea sa 12:11.

Srbija već ima dva sigurna učesnika Lige šampiona, a to su Crvena zvezda i Partizan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Radnički furiozan na startu

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Vaterpolisti Radničkog sjajno su započeli kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su u prvom kolu grupe B u Kragujevcu deklasirali Budvu sa 17:4...Golove za srpski tim postigli su Zloković i Djordje Filipović po tri, Burić, Korolija, Gak i Basara po dva, Rozental, Vuksanović i Filip Filipović,...

Nastavak na B92...

Kragujevčani razneli Budvu na startu kvalifikacija za LŠ

Izvor: Press, 27.Sep.2013

Golove za srpski tim postigli su Zloković i Ðorđe Filipović po 3, Burić, Korolija, Gak i Basara po 2, Rozental, Vuksanović i Filip Filipović, a za Budvu Popović, Marković, Ðurđić i Paškvalin..."Ova utakmica je bila jako bitna za nas, jer je prva zvanična koju smo odigrali posle nekoliko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.