LŠ-Arsenal na noge Portu

Izvor: Glas javnosti, 16.Feb.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ-Arsenal na noge Portu

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger ocenio je danas da njegova ekipa mora, uz dozu opreza, da pristupi gostovanju kod Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

- Za početak, najmanje što moramo da uradimo jeste da ne izgubimo. Mi smo ekipa koja želi da se nadigrava, a verujem da i odbrana može da bude na visini zadatka - rekao je Venger za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

Arsenal na prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dva gostovanja kod Porta nije pobedio, a Venger sutra neće moći da računa na povređene napadače Robina van Persija i Andreja Aršavina.

U ekipu bi trebalo da se vrate hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva i Francuz Samir Nasri.

- Eduardo je na treninzima pokazao da se vraća u formu. Imao je tešku povredu, za čiji oporavak je potrebno vreme - dodao je francuski stručnjak na klupi Arsenala.

Ekipa Porta je u poslednjih sedam godina šest puta igrala u četvrtfinalu Lige šampiona.

- Porto ima kontinuitet u Ligi šampiona i znam da će nam biti teško u ovom dvomeču - kazao je Venger.

Porto u nacionalnom šampionatu trenutno zaostaje devet bodova za vodećom Benfikom.

- U Ligi šampiona se borimo sa ekipama koje su mnogo jače i imaju veće budžete. Ipak, nije sve u novcu. Važno je ko je jači na terenu, ko postiže golove. Uvek smo igrali dobro u Ligi šampiona i mislim da možemo da pobedimo Arsenal - zaključio je kapiten Porta Bruno Alveš.

Prva utakmica dve ekipe igra se sutra od 20.45 u Portu, a revanš je 9. marta u Londonu, dok će snage u Minhenu odmeriti Bajer i Fjorentina.

Večeras igraju: Milan - Mančester junajted i Lion - Real Madrid, dok će Olimpijakos - Bordo igrati 23. februara, a CSKA Moskva - Sevilja i Inter - Čelsi dan kasnije, 24. februara.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenal oprezan pred put u Portugal

Izvor: B92, 16.Feb.2010

Menadžer Arsenala Arsen Venger ocenio je da njegova ekipa mora da uz dozu opreza pristupi gostovanju kod Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. .."Za početak, najmanje što moramo da uradimo jeste da ne izgubimo. Mi smo ekipa koja želi da se nadigrava, a verujem da i odbrana može da...

Nastavak na B92...

Runi je jedan od najboljih svetskih fudbalera

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2010, 14:26

BEOGRAD, 17. februara 2010. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson ocenio je da je napadač njegove ekipe Vejn Runi jedan od najboljih fudbalera na svetu. Mančester junajted je sinoć na gostovanju pobedio Milan sa 3:2, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Runi je postigao dva...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.