Krstić za B92: Možemo do titule

Izvor: B92, 25.Apr.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić za B92: "Možemo do titule"

Košarkaši Boston Seltiksa postali su u nedelju prva ekipa koja je obezbedila plasman u drugo kolo ovogodišnjeg plej-ofa.

Boston je neočekivano u četiri duela savladao neugodne Njujork Nikse, a svoje utiske o NBA plej-ofu i šansama za titulu za B92 izneo je kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić koji odnedavno brani boje Seltiksa.

Između Seltiksa I Niksa vlada veliki rivalitet. Bilo je žestoko na parketu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko puta na granici incidenta. Da li ste očekivali da ćete u 4 meča proći dalje?

"Pre četvrte utakmice nismo se opterećivali time da bi trebalo da završimo seriju već u Njujorku. Očekivali smo da će biti neizvesnije, ali presudile su prve dve utakmice u kojima smo tesno pobedili. Sve bi bilo drugačije da su oni napravili brejk. Oni su posle toga malo pali, treću utakmicu smo lagano dobili, večeras smo takođe kontrolisali meč i prelomili ga kad je bilo najvažnije u samoj završnici.”

Kompletan intervju koji je novinar B92 Milan Bošković uradio sa kapitenom srpske reprezentacije pročitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić: Sanjam prsten

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011

Košarkaši Bostona prvi su obezbedili plasman u polufinale plej-ofa Istočne konferencije. Kelti su, ipak neočekivano, posle četiri meča „počistili” Njujork Nikse. Poslednji put su zabeležili sličan učinak (3-0) u doigravanju 1992. kada su predvođeni Lerijem Birdon savladali Indijanu.. Nenad...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.