Konačna borba za Kup!

Izvor: RTS, 18.Mar.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna borba za Kup!

Prvi mečevi polufinala Kupa Srbije igraju se od 16 časova. Čukarički na svom terenu dočekuje Voždovac, a Partizan će biti domaćin timu Jagodine. Sve ekipe u duele ulaze očekujući pobedu (a šta drugo), a treneri su istakli da će igrači pružiti maksimum.
Trener Partizana Marko Nikolić očekuje pobedu crno-belih i to bez primljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gola, iako za rivala imaju ekipu prema kojoj gaje puno respekta.

"Igramo protiv ekipe koja je poslednje dve godine igrala finale i osvojila nacionalni Kup, imaju lepu tradiciju u ovom takmičenju i velike ambicije i ove godine.Utakmicu bih uporedio sa evropskim, jer se igraju dva meča. Najvažnije je da prođemo, svaka pobeda bez primljenog gola je odličan rezultat",rekao je Marko Nikolić.
Na drugoj strani, trener Jagodine Simo Krunić smatra Partizan favoritom, ali se njegovi igrači nikoga ne boje.
"Pokušaćemo da obe utakmice odradimo najbolje moguće. Nemamo sve igrače na raspolaganju zbog stanja u klubu, ali svi koji budu igrali daće maksimum. Ovo je mnogo bitan meč za nas i normalno je da je bitan rezultat prvog koji će dati neke smernice drugom", rekao je Krunić.
Čukarički na Banovom brdu dočekuje Voždovac, a trener Čukaričkog Vladan Milojević smatra da oba tima imaju podjednake šanse za plasman u finale.

"Kup je sasvim drugo takmičenje. Povlači se po novinama priča o šansama i moje mišljenje je da su one 50:50. Nismo se ništa specijalno pripremali, momci su spremni i mislim da će utakmica da se razlikuje od prethodne prvenstvene", rekao je Vladan Milojević. 
Na drugoj strani gosti, na čelu sa šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem, domaćina smatraju favoritom.
"Imamo želju i ambiciju da se što bolje pokažemo i da iznenadimo favorita u ovom dvomeču. Ove dve ekipe se dobro poznaju i siguran sam da su utakmice koje slede obećavajuće. Videćemo šta će teren da nam donese i kakav će biti konačan ishod", rekao je Zoran Milinković.
Utakmice počinju u 16 časova, a revanši će se igrati 8. aprila.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kup: Partizan sa 3:0 u Jagodinu

Izvor: B92, 18.Mar.2015

Fudbaleri Partizana savladali su Jagodinu 3:0 (2:0) u prvom meču polufinala Kupa Srbije...Crno-beli su već u prvih 45 minuta stekli dva gola prednosti, preko Petra Grbića i Andrije Živkovića, koji je namestio prvi gol...U drugom poluvremenu oba tima su povremeno pretila, da bi Partizan u poslednjih...

Nastavak na B92...

Nikolić i Krunić: Nije još gotovo

Izvor: Mondo, 18.Mar.2015

Uprkos ubedljivoj pobedi Partizana protiv Jagodine u prvom meču polufinala Kupa, treneri dva tima upozoravaju da ima i revanš...Foto: MN Press..Partizan je na svom stadionu odradio veliki deo posla u polufinalnom duelu Kupa Srbije protiv Jagodine, međutim, treneri i jednog i drugog tima ne žele da...

Nastavak na Mondo...

Partizan i Čukarički nadomak finala

Izvor: Studio B, 19.Mar.2015, 11:21

U prvim utakmicama polufinala fudbalskog Kupa Srbije, Partizan je kao domaćin savladao Jagodinu rezultatom 3:0 (2:0), dok je Čukarički na svom terenu pobedio ekipu Voždovca sa 2:0 (2:0)...Revanš utakmice su na programu 8. aprila...Crno-beli su golovima Petra Grbića u 3, Andrije Živkovića u 43....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.