Ko je kriv? Teren ili igrač?

Izvor: B92, 12.Nov.2013, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je kriv? Teren ili igrač?

Iz godine u godinu svedoci smo brojnih atraktivnih fudbalskih pogodaka, ali i promašaja koji svakoga ostave bez teksta.

Na meču finala Kupa opštine Živinice u Bosni, između Mladosti Gornje Živinice i ekipe Omladinac Đurđevik, viđen je možda i najveći promašaj u istoriji fudbala.

U glavnoj ulozi bio je napadač Mladosti Adin Siočić koji je promašio, na prvi pogled, nepromašivo.

On je posle jedne ispucane lopte, predriblao golmana gostiju, došao ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << praznog gola, ali je pogodio prečku.

Video je na ’Ju tjubu’ za kratko vreme postao hit, a mnogi ga već nazivaju promašajem veka. Ipak, ponovljeni snimak pokazuje da nesretni Adin nije jedini krivac, veliki udeo u ovoj ’blamaži’ ima džombast teren, zbog kojeg je lopta u odsudnom trenutku nezgodno odskočila.

Kako je sve izgledalo pogledajte sami, i procenite pravi razlog promašaja:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko je kriv? Teren ili igrač?

Izvor: B92, 12.Nov.2013

Iz godine u godinu svedoci smo brojnih atraktivnih fudbalskih pogodaka, ali i promašaja koji svakoga ostave bez teksta...Na meču finala Kupa opštine Živinice u Bosni, između Mladosti Gornje Živinice i ekipe Omladinac Đurđevik, viđen je možda i najveći promašaj u istoriji fudbala...U glavnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.