Kazablanka u finalu sa Bajernom

Izvor: B92, 18.Dec.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazablanka u finalu sa Bajernom

Fudbaleri Raža Kazablanke savladali su u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva u Maroku Atletiko Mineiro sa 3:1 i osigurali su duel za titulu sa Bajernom.

Bavarci su u polufinalu pobedili Gvangžu Evergrande sa 3:0, a finale je na programu u subotu od 21 čas.

Kazablanka je povela u 51. minutu pošto je na dodavanje Afidija loptu pored golmana Viktora poslao napadač Ljažur. Ronaldinjo je posle 13 minuta izjednačio iz slobodnog udarca.

U 83. minutu je sudija pogrešio, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svirao penal nad Mutualijem za tim iz Maroka, koji je upravo taj igrač pretvorio u novu prednost.

Do kraja utakmice Brazilci su pokušavali da dođu do gola protivnika, ali to im nikako nije polazilo za rukom, pa je u poslednjim trenucima meča nakon brzog kontranapada krilni igrač Raže Mabide uz dosta sreće savladao nemoćnog Viktora i na taj način zapečatio pobedu i istorijski uspeh svog tima.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazablanka u finalu sa Bajernom

Izvor: B92, 18.Dec.2013

Fudbačeri Raža Kazablanke savladala je u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva u Maroku Atletiko Mineiro sa 3:1 i osigurali duel za titulu sa Bajernom...Bavarci su u polufinalu pobedili Gvangžu Evergrande sa 3:0, a finale je na programu u subotu od 21 čas...Kazablanka je povela u 51. minutu pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.