Kari je MVP!

Izvor: MVP.rs, 04.Maj.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari je MVP!

Plejmejker Golden Stejta dobio je priznanje za najboljeg igrača regularnog dela sezone.

Posle nekoliko dana nagađanja, Stef Kari je zvanično proglašen najboljim igračem za sezonu 2014/2015. Plejmejker Golden Stejta je tako postao tek drugi igrač Voriorsa koji je dobio priznanje MVP-a, a pre toga je davne 1960. godine priznanje dobio Vilt Čemberlen.

Kari je priznanje dobio sa ukupno 1198 bodova, na drugom mestu se našao Džejms Harden sa 936 >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << bodova, dok su se na trećoj i četvrtoj poziciji našli Rasel Vestbruk (352b) i Entoni Dejvis (203b).

Kari je "Ratnike" vodio do skora od 67 pobeda i samo 15 poraza, što je najbolji rezultat u istoriji franšize. Mladi košarkaš je u proseku postizao 23.8 poena, uz 7.7 asistencija, 4.3 skoka i 2.04 ukradene lopte po meču.

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.