Inzagi ne odustaje

Izvor: Beta, 30.Apr.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inzagi ne odustaje

MILANO, 30. aprila 2015. (Beta) - Trener fudbalera Milana Filipo Inzagi rekao je da ne želi da odustane od svog posla i podnese ostavku, uprkos lošim rezultatima njegove ekipe ove sezone u italijanskoj Seriji A, preneli su u četvrtak italijanski mediji.

"Nikad nisam odustajao, ni kao igrač, a ni sada kao trener. Idem uzdignute glave, klub će proceniti situaciju, a ja ću prihvatiti koju god odluku donesu", rekao je Inzagi.

Milan je u sredu na svom terenu poražen od Djenove >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sa 1:3. Ekipa Filipa Inzagija je na poslednje četiri utakmice u Seriji A osvojila samo dva boda, te tako pet kola pre kraja šampionata zauzima 10. mesto.

"Žao mi je zbog situacije. Moramo da je prihvatimo i da se izborimo sa svim preprekama kako bi vratili Milan gde mu je i mesto. Ovu sezonu jednostavno moramo privesti kraju najbolje što umemo, jer je ovaj dres svetinja", kazao je Inzagi.

Italijanski mediji poslednjih dana dosta spekulišu o nasledniku Inzagija na klupi Milana, a kao glavni kandidat da predvodi "rosonere" navodi se Kristijan Broki, aktuelni šef struke omladinskog pogona Milana.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Inzagi ostaje trener Milana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2015

Trener fudbalera Milana Filipo Inzagi ostaće na toj funkciji, iako su italijanski mediji poslednjih dana spekulisali o njegovom odlasku, prenela je danas zvanična klupska televizija...Na ovu odluku, prema pisanju italijanskih medija, uticala je i neizvesnost oko prodaje kluba, odnosno da li će predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.