Inter sprema kamikaze, Fiorentina u Rimu

Izvor: RTS, 19.Mar.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter sprema "kamikaze", Fiorentina u Rimu

Od današnjih revanš utakmica osmine finala fudbalske Lige Evropa najviše pažnje usmereno je ka duelima koji će se odigrati u Milanu, Moskvi i Rimu. Dinamo će u Moskvi imati težak posao protiv Napolija, dok se u italijanskom derbiju sastaju Roma i Fiorentina. Inter dočekuje Volfsburg u nadi da će nadoknaditi minus od 1:3, a taj meč možete pratiti u direktnom prenosu od 21.00 na Drugom programu RTS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
18.00 - Počeo je prvi meč igraju Dinamo Moskva i Napoli.

Uprkos porazu od 3:1 u prvoj utakmici, trener Intera Roberto Mančini veruje da njegova ekipa može da nadoknadi prednost Volfsburga i plasira se u četvrtfinale Lige Evropa.
"Lično, ja sam uvek optimista, nekad možda i previše. Sve dok ima nade, moraš da se trudiš. Pobeda od 2:0 je moguća. Igramo protiv jakog protivnika, ali moguće je", rekao je Mančini italijanskim medijima.
Dinamo u Moskvi od 18 časova dočekuje Napoli u nadi da će, zahvaljujući domaćoj atmosferi, nadoknaditi dva gola zaostatka iu prvog meča.
U ostalim utakmicama Everton će imati težak posao u Kijevu iako imaju gol prednosti. U isto vreme, od 19 časova, snage će odmeriti Roma sa Fiorentinom koje je su prvi meč završile rezultatom 1:1.

Ostale utakmice igraju se u večernjem terminu od 21 čas. Revanš sa nešto više samopouzdanja čeka ekipa Dnjepra koja će se, sa golom prednosti, suprotstaviti Ajaksu na gostujućem terenu. A Briž će biti na ozbiljnim iskušenjima u Istanbulu posle rezultata od 2:1 u prvoj utakmici.
Za Zenit i Sevilju bi se moglo reći da večerašnjim duelima prilaze nešto smirenije i sigurnije od ostalih. Zenit gostuje Torontu i brani 2:0 iz prvog meča, a Sevilja dočekuje Viljareal sa prednošću od 3:1 u prvom duelu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Inter sprema "kamikaze", Fjorentina u Rimu

Izvor: RTS, 19.Mar.2015

Od današnjih revanš utakmica osmine finala fudbalske Lige Evrope najviše pažnje usmereno je ka duelima koji će se odigrati u Milanu, Moskvi i Rimu. Dinamo će u Moskvi imati težak posao protiv Napolija, dok se u italijanskom derbiju sastaju Roma i Fjorentina. Inter dočekuje Volfsburg u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.