Hoće li Nikolić menjati formaciju Partizana?

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Nikolić menjati formaciju Partizana?

Dok je radio u Partizanu, Marko Nikolić je primenjivao taktiku 4-4-2. Hoće li menjati dosadašnju?

Marko Nikolić je novi šef struke Partizana, ponovo se vratio u sedlo u kojem je sedeo pre dve godine.

Ono što bi navijači voleli da vide od Partizana jeste gol iz igre, za početak, a nakon toga i pobede koje se uvek očekuju kada su u pitanju crno-beli. Partizan nema u prve četiri utakmice niti jedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << niti drugo.

Svi žele ofanzivni Partizan, priliku da tako nešto gledamo možda ćemo imati i protiv Vojvodine u Humskoj ovog vikenda (nedelja od 19) na novom debiju Marka Nikolića.

Ono što se mnogi navijači pitaju, jeste da li će Marko Nikolić menjati taktiku koju je upražnjavao Ivan Tomić.

Tomić je do sada izlazio na teren u formaciji 4-2-3-1 koja bi mogla i da se nazove formacijom 4-3-3, u zavisnosti kako tretiramo krilne igrače. Janković i Mihajlović su bila ta dvojica u mečevima u Evropi koji nisu prošli najbolje, dok je najistureniji bio Đurđić.

Ipak, Marko Nikolić je u prethodnom mandatu u Partizanu forsirao formaciju 4-4-2, sa Dankom Lazovićem kao špicem, ali nešto povučenijim od Petra Škuletića.

Mislite li da će se prilagoditi sklopu ove Partizanove ekipe i da će nastaviti sa formacijom Ivana Tomića, ili će možda forsirati dobro poznatu svoju formaciju iz prethodnog perioda u Partizanu?

Ukoliko bi se odlučio za drugu opciju, Partizan bi mogao da izgleda ovako:

Šaranov - Vulićević, Milenković, Gogua, Bogosavac - Janković, Everton, Brašanac, Mihajlović - Radović, Đurđić.

Miroslav Radović je često igrao napadača dok je igrao za Legiju, a igrao je napadača i upravo kod Marka Nikolića u Olimpiji iz Ljubljane.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIKOLIĆ NAJAVIO NEKOLIKO PROMENA: Publika da prepozna energiju igrača!

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 12:29

Novi trener Partizana Marko Nikolić pred svoj ‘drugi debi’ na klupi crno-belih najavio je nekoliko promena u timu za sutrašnji susret sa Vojvodinom.. . U svom prvom mandatu u Humskoj, Marko Nikolić je bio na klupi Partizana od decembra 2013. do marta 2015. godine, a već sada ponovo je zauzeo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.