Golden Stejt - Memfis: Rutinskih 1:0

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden Stejt - Memfis: Rutinskih 1:0

Voriorsi bez većih problema poveli u polufinalnoj plej-of seriji protiv Grizlija, 101:86.

Foto: Kyle Terada/USA TODAY Sports via AP, Pool

Ako želi da se bar ozbiljno suprotstavi Golden Stejtu, Memfis će definitivno morati da igra najbolje što može i da po svaku cenu ima Majka Konlija na terenu.

Bez prvog plejmejkera i bez želje da "grizliji" ostave na parketu sve što imaju, biće ovo prilično nezanimljiva serija:

GOLDEN STEJT - >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << MEMFIS 101:86 (32:25, 29:27, 22:14, 18:20)

Tim Stiva Kera, na čelu sa Stefom Karijem, novim najkorisnijem igračem lige, praktično je rutinsku odradio posao i poveo u seriji 1:0. Utisak je da "ratnici" nisu ni nagovestili svoj maksimum, jer za tim nije ni bilo potrebe.

Kari je bio najefikasniji igrač meča sa 22 poena (4/8 za tri), a veliku napadačku pomoć imao je i u Kleju Tompsonu (18 p, 2/5 za tri) i Drejmondu Grinu, koji je ubacio 16. "Ratnici" su vođstvo stekli u prvom poluvremenu, a u drugom ga održavali i povećavali, obuzdavši potpuno napad protivnika.

Na drugoj strani su Mark Gasol (21 p, 9 sk) i Zek Rendolf (20 p, 9 sk) uz borbenog (i nervoznog) Tonija Alena (15 p, 4 sk), ulagali veliki napor, ali ekipa iz Tenesija jednostavno ne izgleda isto bez svog vođe Konlija, koji bi mogao da prinudno oporavljen zaigra u drugoj utakmici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.