Gece: Voleo bih da igram u Barseloni

Izvor: Blic, 25.Dec.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gece: Voleo bih da igram u Barseloni

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece izjavio je da bi voleo da zaigra u dresu Barselone, ali da trenutno ne razmišlja o promeni sredine.

"Svaki fudbaler bi voleo da zaigra u Barseloni, pa tako i ja. Ipak, dobro mi je u Borusiji, ugovor mi ističe 2014. godine, tako da trenutno ne razmišljam o nekom drugom klubu", izjavio je 19. godišnji Gece.

On je dodao da sa nestrpljenjem očekuje nastup nemačke reprezentacije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini u kojoj će igrati u B grupi zajedno sa Holandijom, Portugalijom i Danskom.

"Imamao tešku grupu. Nastup na EP biće veliko i nezaboravno iskustvo i nadam se da ću igrati. Želimo da što duže doguramao na turniru", rekao je Gece.

Fudbaler Borusije je za seniorsku reprezentaciju Nemačke debitovao prošle godine na prijateljskoj utakmici sa Švedskom.

Povezane vesti: Gece neće u Mančester junajted i Barselonu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gece: "Svako želi da igra u Barsi"

Izvor: B92, 25.Dec.2011

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece izjavio je da bi voleo da zaigra u dresu Barselone, ali da trenutno ne razmišlja o promeni sredine..."Svaki fudbaler bi voleo da zaigra u Barseloni, pa tako i ja. Ipak, dobro mi je u Borusiji, ugovor mi ističe 2014. godine, tako da trenutno ne razmišljam o...

Nastavak na B92...

Gece: Voleo bih da zaigram u Barseloni

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011

Prvotimac Borusije iz Dortmunda, Mario Gece izjavio je da bi voleo da zaigra u dresu Barselone, ali da trenutno ne razmišlja o promeni sredine:. – Svaki fudbaler bi voleo da zaigra u Barseloni, pa tako i ja. Ipak, dobro mi je u Borusiji, ugovor mi ističe 2014. godine, tako da trenutno ne razmišljam...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.