Frenk Robinson još član Partizana, problem pravi novac

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2017, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frenk Robinson još član Partizana, problem pravi novac

Očekuje se da u petak problem ipak bude rešen

Iskusni Amerikanac Frenk Robinson formalno je još košarkaškog kluba Partizan, pošto nije pronađen način da obe strane budu zadovoljne raskidom saradnje.

Kako navodi Sportski žurnal, može se naslutiti da problem predstavlja novac.

Međutim, u četvrtak su dve strane obavile još jedan sastanak i u petak bi trebalo sve da bude rešeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i to na „obostrano zadovoljstvo“, posle čega će Robinson i definitivno biti bivši igrač Partizana.

On je prošlog leta zadužio opremu crno-belih, ali nije opravdao očekivanja. U Jadranskoj ligi prosečno je beležio 4,7 poena i 2,2 skoka po utakmici.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robinson nije napustio Partizan?

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017

Američki košarkaš jedno je od najvećih razočarenja u ekipi Partizana ove sezone, zbog toga je odstranjen iz kluba ali još uvek nije sve gotovo...Partizan je pre oko dve nedelje odstranio iz tima Frenka Robinsona, ali izgleda da Amerikanac nije završio sa "crno-belima"...On je odstranjen iz tima,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.