Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F1 se vraća u Meksiko

Meksiko radi na ideji da vrati trke Formule 1 u svoju zemlju nakon punih 20 godina. Kompanija CIE radi zajedno s Karlosom Slimom Domitom, sinom najbogatijeg čovjeka na svijetu Karlosa Slima, na planu koji bi trebalo da dovede najbrže vozače svijeta ponovo u Meksiko. Ova zemlja je dosad ugostika 15 trka Svjetskog prvenstva Formule 1. Prvo su to činili od 1963. pa sve do 1970, a zatim od 1986. pa do 1990.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

F1 se uskoro vraća u Meksiko?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2011

Meksička kompanija CIE želi da u ovu zemlju vrati šampionat Formule jedan, prenosi Rojters...Kompanija CIE planira saradnju sa Karlosom Slimom Domitom, sinom najbogatijeg čoveka sveta Karlosa Slima, a glavni cilj je povratak F1 u Meksiko, koji je poslednji put vožen 1990. godine..."Radimo na tome",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.