Džeko se dogovorio!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko se dogovorio!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine prelomio.

Pouzdani Skaj Sports prenosi informaciju da je napadač Mančester Sitija postigao dogovor sa italijanskom Romom, te da će transfer biti realizovan do kraja nedelje ili tokom vikenda.

Rreprezentativac Bosne i Hercegovine je, prema izveštajima pomenutog izvora, već dogovorio sve uslove saradnje sa Vučicom, obaviće lekarske preglede i biti predstavljen kao novo pojačanje Rome.

Obzirom da Jovetić već ide u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Inter, te Džeko u romu, Građani ostaju sa Aguerom i Bonijem kao jdinom dvojicom isturenih fdubalera u timu Manuela Pelegrinija.

Džeko je u Englesku stigao 2011. godine iz Volfsburga.

Roma se ozbiljno pojačava ovog leta, u klub je već stigao šćešni, a očekuje se da ekipu u narednim danima pojača i Mohamad Salah.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE DOGOVORENO: Džeko postaje Rimljanin

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015

Već dugo traje priča oko prelaska reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeka iz Mančester Sitija u Romu, a čini se da je ona konačno dobila epilog.. . Kako prenosi Skaj Sports dva kluba su postigla dogovor pa će ubojiti centarfor u sezoni pred nama nositi dres rimskog velikana.. Za sada nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.